Ποιοι Είμαστε

Η TEXA ιδρύθηκε το 1992 από τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλό της, Bruno Vianello. Σήμερα η TEXA είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εξέλιξη και την παραγωγή mutli-brand διαγνωστικών εργαλείων, αναλυτών καυσαερίων, σταθμών ελέγχου και πλήρωσης συστημάτων κλιματισμού και τηλεδιαγνωστικών συσκευών για αυτοκίνητα, ποδήλατα, φορτηγά, σκάφη και γεωργικά μηχανήματα.
Η TEXA διαθέτει ένα εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο διανομής και απασχολεί περισσότερα από 730 άτομα, 600 εκ των οποίων έχουν την έδρα τους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Monastier di Treviso, όπου όλα τα προϊόντα TEXA σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται.

Η Tecnopneumatic εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα μηχανήματα της ΤΕΧΑ, τόσο εμπορικά ως εισαγωγέας, αλλά κυρίως παρέχει στους πελάτες της άμεση τεχνική υποστήριξη, τόσο σε προϊοντικά θέματα, όσο και σε εκπαίδευση για τη χρήση τους, αλλά και τις ίδιες τις εργασίες διάγνωσης, επί τόπου ή απομακρυσμένα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η TEXA κατέχει την αναγνωρισμένου κύρους πιστοποίηση IATF 16949, ειδικά για κατασκευαστές αυτοκινήτων, ενώ έχει ήδη προσαρμόσει τις επιχειρηματικές της διαδικασίες, προκειμένου να είναι σύμφωνες με το πρότυπο VDA 6.3, τη μέθοδο που υιοθετήθηκε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων όσον αφορά το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την υποστήριξη μετά την πώληση, των προϊόντων που προορίζονται για αυτούς.
Η περιοχή στην οποία πραγματοποιούνται οι φάσεις παραγωγής και επεξεργασίας πιστοποιήθηκε ως Ε.Π.Α. (Ηλεκτροστατικά-Προστατευόμενη Περιοχή) σύμφωνα με τους κανονισμούς του IEC EN 61340 που καθορίζουν τα κριτήρια για την προστασία των ηλεκτρονικών συσκευών από ηλεκτροστατικά φαινόμενα.
Η TEXA πέτυχε επίσης την πιστοποίηση ISO/IEC 7001 αποδεικνύοντας τη μεγάλη προσοχή που δίνει στην προστασία των πληροφοριών και των δεδομένων που αποκτήθηκαν από τα οχήματα και τη διαχείριση τους για τους πελάτες της. Για να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή προστασία σε αυτόν τον τομέα, η TEXA έχει λάβει την πιστοποίηση TISAX, ένα πολύ αυστηρό πρότυπο που εφαρμόζεται από τους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων

Διαγνωστικά - Τester

Η Tecnopneumatic ΑΕ, επίσημος αντιπρόσωπος της ΤΕΧΑ SpA στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει τις κορυφαίες Συσκευές Διάγνωσης και Ελέγχου Οχημάτων TEXA, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Αυτοκίνητων, Μοτοσυκλετών, Φορτηγών-Λεωφορείων, Μηχανημάτων Έργου και Σκαφών θαλάσσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε τον ιδανικότερο τύπο διαγνωστικής συσκευής. Στην Tecnopneumatic AEόμως, εκτός από τα κορυφαία διαγνωστικά εργαλεία του Ιταλού κατασκευαστή, υπάρχει και άμεση Τεχνική Υποστήριξη από συναδέλφους που ασχολούνται αποκλειστικά με την ΤΕΧΑ και τους πελάτες της. Η εγκατάσταση του λογισμικού, η επί τόπου επίδειξη του μηχανήματος, η αποστολή των ενημερώσεων λογισμικού (updates), η διόρθωση σφαλμάτων, αλλά και η παροχή τεχνικής βοήθειαςεκπαίδευσης για την επίλυση δύσκολων βλαβών-σφαλμάτων στα οχήματα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου με προγράμματα απομακρυσμένης βοήθειας, είτε επί τόπου σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο, είναι υπηρεσίες που συνοδεύουν πάντα τα προϊόντα μας. Οι πελάτες μας, πολυάριθμα ανεξάρτητα Συνεργεία αυτοκινήτων, αλλά και εξουσιοδοτημένα, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας. 

Αναλυτές Καυσαερίων

Η Tecnopneumatic ΑΕ, εκπροσωπώντας επίσημα την ΤΕΧΑ SpA στην Ελλάδα, μπορεί να σας προμηθεύσει με τους πιο σύγχρονους Αναλυτές Καυσαερίων, για κινητήρες βενζίνης ή diesel που καλύπτουν όλα απαιτούμενα πρότυπα, με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
H νέα γενιά Αναλυτών Καυσαερίων δημιουργήθηκε ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των χειριστών σ’ αυτόν τον τομέα. Ο παλιός αναλυτής καυσαερίων ενσωματώνεται πλέον σε ένα εύχρηστο τροχήλατο τρόλεϊ, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία δίπλα στο αυτοκίνητο που ελέγχουμε. Στην Tecnopneumatic AE όμως, εκτός από τα κορυφαία προϊόντα της TEXA, θα βρείτε και την απαραίτητη άμεση τεχνική υποστήριξη από συναδέλφους που ασχολούνται αποκλειστικά με την TEXA και τους πελάτες της.  Οι πελάτες μας, πολυάριθμα ανεξάρτητα Συνεργεία αυτοκινήτων, αλλά και εξουσιοδοτημένα, μπορούν να επιβεβαιώσουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. 

Μηχανήματα Πλήρωσης ψυκτικού (Freon) A/C

Τα νέα 4ης γενιάς υπερσύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και πλήρωσης ψυκτικού υγρού AC (Freon) της TEXAμπορείτε να τα προμηθευτείτε από την TecnopneumaticAE. Η σειρά Konfort 700 περιλαμβάνει μηχανήματα πλήρωσης για τα ψυκτικά υγρά R134a, R1234yf και R744 ενώ υπάρχουν επίσης μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τα δύο ψυκτικά υγρά (R134a, R1234yf). Επίσης, η γκάμα των μοντέλων καλύπτει όλη τα είδη αυτοκινήτων, όπως Επιβατικά, Εκτός δρόμου, Φορτηγά και Λεωφορεία. Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν επιλέξει και συστήνουν τα μηχανήματα της TEXA για τα αυτοκίνητά τους, ενώ δίκτυα εξουσιοδοτημένων συνεργείων μεγάλων μαρκών και στην Ελλάδα, έχουν επιλέξει τα αντίστοιχα μηχανήματα, αλλά και την Τεχνική Υποστήριξη της Tecnopneumatic AE για την εξυπηρέτηση τους.   

Αθήνα
+30 210 34 67 000

Ιερά οδός 97

Θεσσαλονίκη
+30 2310 51 18 86

Μοναστηρίου 154

elΕλληνικά
Air2san TEXA

Tο AIR2 SAN είναι η μόνη απολυμαντική συσκευή
για την αυτοκινητοβιομηχανία στην αγορά, η οποία εγγυάται τη σωστή ποιότητα του αέρα πριν επιστρέψει το όχημα στον πελάτη.

2BB2

Newsletter

Μετάβαση στο περιεχόμενο