Από τους κυριότερους προμηθευτές μας στον πνευματικό αυτοματισμό, η Ιταλική UNIVER, καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των μεγαλύτερων βιομηχανικών μονάδων. Στα ράφια της εταιρείας μας βρίσκονται εκατοντάδες έμβολα αέρος, όλων των τύπων και δικής της κατασκευής, όπως επίσης ρυθμιστές πίεσης αέρος, μηχανικές βαλβίδες αέρος, ηλεκτροβαλβίδες και διάφορα ανταλλακτικά βαλβίδων και ηλεκτροβαλβίδων που φέρουν την υπογραφή και την εγγύηση της UNIVER.

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωναιού σας ενημερώνουμε οτι απο 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας η λειτουργία της εταιρείας μας θα διαμορφωθεί ως εξής:

  • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας.
  • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών θα γίνονται κανονικά είτε απο τους συνεργάτες μας ή τους δικούς σας αντίστοιχα κατόπιν συνεννοήσεως.
  • Η τηλεφωνική υποστήριξη συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας είμαστε στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.

Θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.