Τα κορυφαία διαγνωστικά αυτοκινήτων, μόνο από την Tecnopneumatic για ολόκληρη την Ελλάδα. Η ΙταλικήTEXA, πρωτοπόρος στο χώρο της διάγνωσης οχημάτων, βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών από το 1992, όπου και ιδρύθηκε. Στην ιστοσελίδα μας αλλά κυρίως στην εταιρεία μας θα βρείτε τα μοναδικά διαγνωστικά αυτοκινήτων, καθώς και διαγνωστικά οχημάτων όλων των τύπων και επίσης ειδικούς αναλυτές καυσαερίων και μηχανήματα ΚΤΕΟ για τον απόλυτο εξοπλισμό της γραμμής σας.

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωναιού σας ενημερώνουμε οτι απο 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας η λειτουργία της εταιρείας μας θα διαμορφωθεί ως εξής:

  • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας.
  • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών θα γίνονται κανονικά είτε απο τους συνεργάτες μας ή τους δικούς σας αντίστοιχα κατόπιν συνεννοήσεως.
  • Η τηλεφωνική υποστήριξη συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας είμαστε στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.

Θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.