Η Ίδρυση της TOPTUL

Η εταιρεία ROTAR ιδρυθηκε το 1981 και απο το ξεκίνημα της στόχευσε στη δημιουργία και παραγωγή εργαλείων υψηλής ποιότητας .

Τα Επαγγελματικά Εργαλεία TOPTUL®  παρουσιάστηκαν στην παγκοσμία αγορά το 1994 ύστερα από σκλήρη και επίμονη προσπάθεια της ομάδας R&D της TOPTUL, ώστε να  βελτιώσει την πρακτικότητα και την αντοχή των εργαλείων χειρός και να δημιουργήσει προϊόντα που θα χαρακτηρίζονται από ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αξιοπιστία.

Τα κορυφαίας ποιότητας εργαλεία της TOPTUL όχι μόνο πληρούν και υπερβαίνουν τα διεθνή πρότυπα ANSI / DIN, αλλά με τα εξελιγμένα γαλλικά κλειδία Super-Torque Combination παρέχουν αυξημένη ροπή και βελτιωμένη δυνατότητα χρήσης.

Σήμερα, η Toptul κατέχει σημαντικό μερίδιο της παγκόμιας αγοράς και είναι υπερήφανη να διαθέτει επαγγελματικά εργαλεία που χαρακτηρίζονται απο ποιοτική κατασκευή και όμορφο φινίρισμα. Τα εργαλεία Toptul τα εμπιστεύονται επαγγελματίες σε διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας και όχι μόνο, εφόσον είναι κατασκευασμένα για να ανταπεξέρχονται στις πιο σκληρές και απαιτητικές εφαρμογές.

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος

Το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας της Toptul σε συνεργασία με το τμήμα Ανάπτυξης βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία, αναθεώρηση και ανάπτυξη των μεθόδων ελέγχου στηριγμένοι στο feeback που λαμβάνουν από επαγγελματίες χρήστες στην παγκόσμια αγορά.

ISO

DIN

ANSI

Φινίρισμα που κάνει την διαφορά

Η Toptul δίνει εξαιρετική σημασία τόσο στην ποιότητα, όσο και στο φινίρισμα των εργαλείων, αλλά και όλων των προιόντων της. Το πρόσφατα εξελιγμένο και βελτιωμένο “Chrome Satin Finish”, εκτός από ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα προσφέρει και πολύ αυξημένη αντοχή σε γρατζουνιές

Super Grip

Μαλακή λαβή με εργονομικός σχεδιασμό Anti-slip

H Ασφάλεια, η άνεση και η χρηστικότητα είναι τα κύρια χαρακτηρίστικά του σχεδιασμού της λαβής Super Grip. Το νέο εξελιγμένο anti-slip υλικό PP της λαβής είναι προσεκτικά διαμορφωμένο, ώστε να ταιριάζει στην παλάμη του χρήστη και μειώνει δραστικά την ανεπυθήμητη απώλεια πρόσφυσης και το γλύστρημα των εργαλείων κατά την χρήση.

Κατσαβίδια Super Grip

Η σχεδίαση Super Grip επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν μέγιστη αξονική δύναμη και βέλτιστη ροπή κατα το σφίξιμο.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός Καστάνιας

Ο μηχανισμός καστάνιας ακριβείας της Toptul κατασκευάζεται από σφυρήλατο ανοξείδωτο χάλυβα, κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά ισχυρό

elΕλληνικά

Specialist

Σταμάτης Βατζόλης

Γειά σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μου, για ό,τι χρειάζεστε σχετικά με τα εργαλεία της Toptul!

2BB2

Newsletter

Μετάβαση στο περιεχόμενο