Filters
Close

Custom Solutions


Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο ξεχωρίζει για την πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία  στην κατασκευή πνευματικών αυτοματισμών  και σας δίνει την δυνατότητα για:

 • Κατασκευές κυλίνδρων ειδικής διαδρομής.

 • Κατασκευές κυλίνδρων ειδικών εφαρμογών.

 • Μελέτες και κατασκευή εφαρμογών κένου.
 • Μετατροπές και προσαρμογές.

 • Μελέτες τεχνικών εφαρμογών.

 • Άμεση παράδοση.


 

Ειδικά Block Βαλβίδων για την Υαλουργία

Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση και εμπείρία σε αρκετούς απο τους πιο απαιτητικους τομέις της βιομηχανίας, όπως είναι η υαλουργία, για την οποία έχουμε κατασκευάσει επανειλημμένως επιτυχείς εφαρμογές όπως τα blοck βαλβίδων της MAC.

Ο συγκεκριμένος τομέας χαρακτηρίζεται από ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος , ανάγκη για ιδιαιτέρως υψηλούς χρόνους απόκρισης, ενώ η κάθε διακοπή της γραμμής παραγωγής, λόγω βλαβών συνεπάγεται υψηλά κόστή συντήρησης και όχι μόνο.

Με τις εξειδικευμένες λύσεις που παρέχουμε χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολόγια των προϊόντων της MAC εχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων παραγωγων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Βάση απομόνωσης MAC

Ειδική βάση απομόνωσης για βαλβίδες ISO.


Έμβολο λεκάνης ηλεκτρόλυσης

Η λύση αυτή δημιουργήθηκε, ώστε να παρέχει ένα βελτιωμένο και ασφαλέστερο τρόπο στήριξης του εμβόλου, που βρίσκεται πάνω από την λεκάνη ηλεκτρόλυσης της αλουμίνας.Έτσι αντιμετωπίζεται η  ανεπιθύμητη πτώση και καταστροφή του εμβόλου στον κάδο.

Profibus

Το πρωτόκολλο σύνδεσης PROFIBUS είναι εξαιρετικά διαδέδομένο στον βιομηχανικό αυτοματισμό μιας και επιτρέπει:

 • Απλοποίηση της σύνδεσης μεγάλου αριθμού πνευματικών βαλβίδων
 • Καλύτερο έλεγχο 
 • Ευκολότερη σήμανση βλάβων

Η εταιρία μας έχει δημιουργήσει λύσεις profibus που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σωστή σχέση κόστους-απόδοσης.

Έμβολο με ενισχυμένη οδήγηση για δοσομέτρηση αλουμίνας

Ενισχυμένο έμβολο με ενσωματωμένη βαλβιδα μεγάλων περάσματων και υψηλής απόκρισης  MAC, που χρησιμοποιείται επιτυχώς σε εφαρμογή δοσομέτρησης αλουμίνας και το οποίο χαρακτηρίζεται απο αυξημένο χρόνο ζωής σε σχεση με προηγουμενους κυλίνδρους που χρησιμοποιήθηκαν.

Βελτιστοποίηση δοσομετρητή αλουμίνας

Με την συγκεκριμένη λύση καταφέραμε να μειώσουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, άλλα και να βελτιώσουμε τον χρόνο απόκρισης των pinch valves, με συνέπεια την ακριβέστερη δοσομέτρηση της αλουμίνας.


Εφαρμογές κενού

Διαχωρισμός - Τροφοδοσία φύλλων

Διαχωρισμός φύλλων διαφόρων υλικών (χαρτονιού, ξύλου, πλαστικού) για αυτοματοποιημένες γραμμές,  με την προηγμένη τεχνολογία κενού COAX της PIAB 

 • Μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση
 • Υψηλή αξιοπιστία 
 • Υψηλές ταχύτητες

Τομέας Ξυλείας

Η τεχνολογία κενού Coax της Piab βρίσκει πεδίο εφαρμογής σε δύσκολους και απαιτητικούς τομέις όπως η ξυλεία. Το περιβάλλον στις εφαρμογές αυτές χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα και συγκέντρωσεις σωματιδίων, ένω τα ξύλινα μέρη που μεταφέρονται έιναι πορώδη με αποτέλεσμα η συγκράτηση τους να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Παράλληλα οι εφαρμογές συνήθως απαιτούν υψηλές ταχύτητες. Η τεχνολογία coax ανταπεξέρχεται επιτυχώς στις δύσκολες αυτές συνθήκες και εξασφαλίζει :

 • Μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση
 • Άριστη συγκράτηση σε πορώδεις επιφάνειες
 • Αντοχή στην ρύπανση του περιβάλλοντος
 • Υψηλές ταχύτητες


Συστήματα γραμμικής & περιστροφικής κίνησης

Λύσεις για ευθύγραμμη ή περιστροφική κινηση τριών ή τεσσάρων αξόνων

Με τα ευέλικτα συστήματα της GIMATIC σας παρέχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε απο κοινού εξαιρετικές λύσεις μεταφοράς , συγκράτησης και τοποθέτησης. Συνδιάζοντας πνευματικό αυτοματισμό με κενό, δημιουργούμε λύσεις υψηλής απόδοσης και χαμηλότερου   κόστους απο αντιστοιχες εφαρμογές με servomoter.

( Η δυνατοτητα χρήσης μοτέρ είναι πάντα εφικτή χρησιμοποιώντας τους ίδιους οδηγούς)


Μελέτες εγκαταστάσεων

Μελέτες εγκαταστάσεων συνεργείων και βουλκανιζατέρ

Εκτός απο την παροχή κορυφαίων προιόντων και μηχανημάτων για το συνεργείο ή το βουλκανιζατέρ σας, μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και να προσεγγίσουμε καλύτερα από κοινού την όργανωση και βελτιστοποίηση της εγγαταστασής σας, προσφέροντας έξυπνες λύσεις που προέρχονται από την πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση που διαθέτουμε.