Filters
Close

Ειδικές εφαρμογές


Η εταιρία μας διαθέτει ειδικευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο ξεχωρίζει για την πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία τόσο στην κατασκευήόσο και στην γνώση του πνευματικού αυτοματισμού και σας δίνει την δυνατότητα για:

 • Κατασκευή κυλίνδρων ειδικής διαδρομής.

 • Κατασκευή κυλίνδρων ειδικών εφαρμογών.

 • Μελέτες και κατασκευή εφαρμογών κένου.
 • Μετατροπές και προσαρμογές.

 • Μέλετη τεχνικών εφαρμογών.

 • Αμεση παράδοση.


 

Ειδικά Block Βαλβίδων για την Υαλουργία

Διαθέτουμε μεγάλη εξιδίκευση και εμπείρία σε αρκετούς απο τους πιο απαιτιτηκους τομέις της βιομηχανίας όπως είναι η υαλουργία για τη οποία έχουμε κατασκευάσει επανήλημένα επιτυχείς εφαρμογές όπως τα blοck βαλβίδων της MAC.

Ο συγκεκριμένος τομέας χαρακτηρίζεται απο ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος , αναγκη για ασύληπτα υψηλούς χρόνους απόκρισης ένω η κάθε διακόπή της γραμμής παραγωγής λόγο βλαβών συνεπαγεται υψηλά κόστοι συντήρησης και όχι μόνο.

Με τις εξειδικευμένες λύσεις που παρέχουμε χρησιμοποίοντας την υψηλή τεχνολόγια των προϊόντων της MAC εχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε κερδίζοντας την εμπυστοσύνη των μεγαλύτερων παραγωγων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Βάση απομώνοσης MAC

Ειδική βάση απομώνοσης για βαλβίδες ISO.


Έμβολο λεκάνης ηλεκτρόλυσης

Η λύση αυτή δημιουργήθηκε ώστε να παρέχει ένα βελτιωμένο και ασφαλέστερο τρόπο στήριξης του εμβόλου που βρίσκεται πάνω απο την λέκανη ηλεκτρόλυσης της αλουμίνας.Έτσι αντιμτωπίσαμε την ανεπυθήτη πτώση και καταστροφή του εμβόλου στον κάδο.

Profibus

Το πρωτόκολλο σύνδεσης PROFIBUS είναι εξαιρετικά διαδέδομένο στον βιομηχανικό αυτοματισμό μια και επιτρέπει

 • Απλόποίηση της σύνδεσης μεγάλου αριθμού πνευματικών βαλβίδων
 • Καλύτερο έλεγχο 
 • Ευκολότερη σήμανση βλάβων

Η εταιρίας μας έχει δημιουργήσει Custom λύσεις profibus που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής σωστή σχέση κόστους απόδοσης.

Έμβολο με ενισχυμένη οδήγηση για δοσομέτρηση αλουμίνας

Ενισχυμένο έμβολο με ενσωματωμένη βαλβιδα μεγάλου περάσματων και υψηλής απόκρισης  MAC που χρησιμοποιήτε επύτηχώς σε εφαρμογή δοσομέτρησης αλουμίνας και το οποίο χαρακτηρίζεται απο τον αυξημένο χρόνο ζωής σε σχεση με προηγουμενους κυλίνδρους που χρησιμοποιήθηκαν.

Βελτιστοποίηση δοσομετρητή αλουμίνας

Με την συγκεκριμένη λύση καταφέραμε να μείώσουμνε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας άλλα και να βελτιώσουμε τον χρόνο απόκρισης των pinch valves με συνέπεια την ακριβέστερη δοσομετρηση της αλουμίνας.


Εφαρμογές κενού

Διαχωρισμός - Τροφοδοσία φύλλων

Διαχωρισμός φύλλων διφόρων υλικών (χαρτονιού, ξύλου, παλστικού) για αυτοματοποιημένες γραμμές  με την προηγμένη τεχνολογία κενού COAX της PIAB 

 • Μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση
 • Υψηλή αξιοπιστοία 
 • Υψηλές ταχύτητες

Τομέας Ξυλείας

Η τεχνολογία κενού Coax της Piab βρίσκει πεδίο εφαρμογής σε δυσκολους και απαιτητκούς τομέις όπως η ξυλεία. Το περιβάλλον στις εφαρμογές αυτές χαρακτηρίζεται απο υψηλά επίπεδα συγκέντρωσεις σωματιδίων ένω τα ξύλινα μέρη που μεταφέρονται έιναι πορώδη με αποτελέσμα ή συγκρατηση τους να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Παράλληλα οι εφαρογές συνήθως απαιτούν υψηλές ταχύτητες. Η τεχνολογία coax ανταπεξερχεται επιτυχώς στις δύσκολες αυτές συνθήκες και εξασφαλίζει :

 • Μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση
 • Αριστη συγκρατηση σε πορώδεις επιφάνειες
 • Αντοχή στην ρύπανση του περιβάλλοντος
 • Υψηλές ταχύτητες


Συστήματα γραμμικής & περιστροφικής κίνησης

Λύσεις για ευθυγραμμη ή περιστροφική κινηση 3 ή 4 αξόνων

Με τα ευέλικτα συστήματα της GIMATIC σας παρέχουμε την δυνατότητα να σχεδιασουμε και δημιουργήσουμε απο κοινού εξαιρετικές λύσης μεταφοράς , συγκράτησης τοποθέτησης. Συνδιάζοντας πνευματικο αυτοματισμό με κένο δημιουργουμε λύσεις υψηλής απόδοσης και λογικού επιπέδου κόστους χαμηλότερου απο αντιστοιχες εφαρμογές με servomoter.

( Η δυνατοτητα χρήσιμοποίησης μοτέρ είανι πάντα εφικτή χρησιμοποιόντας τους ίδιους οδηγούς)


Μελέτες εγκαταστάσεων

Μελέτες εγκαταστάσεων συνεργείων και βουλκανιζατέρ

Εκτός απο την παροχή κορυφαίων προιόντων και μηχανημάτων για το συνεργείο ή το Βουλκανιζατέρ σας μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και να προσεγγίσουμε καλύτερα απο κοινού την όργανωση και βελτιστοποίηση της εγγαταστασής σας προσφέροντας έξυπνες λύσεις που προέρχονατι απο την πολυετή εμπειρία μας και την εξιδικευση που διαθέτουμε.